Stigla prva zvanična ponuda za Jovića, Zvezdi se neće dopasti!

Autor:

Sport

26.03.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač, Luka Jović će biti prva zvezda letnjeg prelaznog roka, pošto se velikani evropskog fudbala utrkuju ko će pre do mladog reprezentativca Srbije. Nedeljama se spekuliše o ponudama Barselone, Bajerna, čak i PSŽ-a, ali konačno stigla prva zvanična ponuda na adresu Ajntrahta.

Luka Jović je na ceni

Barselona se pominjala kao najveći favorit za dovođenje 20-godišnjeg napadača, ali minhenski Bajern je konkretizovao situaciju.

Nemački velikan je poslao ponudu od 56 miliona evra za potpis Luka Jovića, ali deluje da će klub iz Frankfurta pokušati uzme više novca za najtraženijeg napadača Evrope.

Levandovski je već u ozbiljnim godinama, tako da Bajern mora da razimišlja na život posle poljskog golgetera, a pritom trener Bavaraca Niko Kovač je već dobro upoznat sa kvalitetima nekadašnjeg igrača Crvene zvezde.

Razvoj situacije pratiće se ozbiljno i na Marakani, jer Zvezda ima procenat od transfera od sredstava solidarnosti u iznosu oko 2,5%, ali to ne važi ukoliko Jović pređe u klub iz iste zemlje.

Ostaje da se vidi kakav će biti odgovor Ajntrahta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading