Henderson PROVOCIRAO Crnogorce: Daću ti dres posle utakmice!

Autor:

Sport

26.03.2019

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativac Crne Gore Stefan Savić ispričao je posle poraza od Engleske (1:5) u kvalifikacijama za Evro 2020. da je na terenu bilo nesportskog ponašanja, defanzivca Liverpula Džordana Hendersona kao glavnog provokatora.

Foto: Tanjug/AP

- Neki igrači koji su uspeli u velikim klubovima ponašaju se kao kapiten Liverpula Džordan Henderson, koji je našem igraču nakon jednog povlačenja za dres rekao da će mu ga "dati posle utakmice". To je oholo i ružno i morao sam da mu skrenem pažnju da su dovoljno kvalitetni da ne moraju da se tako ponašaju - kazao je Savić crnogorskim medijima.

- Mislim da su shvatili tu poruku. Fudbal je lepa igra i treba poštovati protivnika. Ponosni smo i uvek bih više voleo da igram sa ovom ekipom, nego sa nekim prepotentnim igračima iz protivničkog tabora, kao što je to bio slučaj večeras - istakao je kapiten Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading