Mesi ipak igra za Argentinu na Kopa Amerika!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

26.03.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni potvrdio je da će Leo Mesi igrati za nacionalni tim na kontinentalnom šampionatu Južne Amerike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Leo Mesi se konačno vratio u nacionalni tim Argentine, ali taj meč uopšte nije bio uspešan za "gaučose". Argentina je izgubila od Venecuele u prijatlejskoj utakmici 3:1, a bio je to prvi meč Mesija za svoju zemlju još od Svetskog prvenstva.

Venecuela je dobila Argentinu po drugi put tek u istoriji, ali selektor Lionel Skaloni ima lepe vesti za navijače argentinske reprezentacije. 

"Leo će igrati na Kopa Amerika. Evidentno je da hoće. Pokazao je maksimalnu volju ovde, i vidimo da je jako motivisan. Kada smo završili meč sa Venecuelom pričali smo o meču, ne o tome šta će se desiti. Radićemo na tome kako bismo imali bolji tim", rekao je Skaloni. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Mesi se inače povredio u duelu sa Venecuelom, pa neće igrati za nacionalni tim protiv Maroka u utorak. Argentina je inače na ovogodišnjem Kopa Amerika u grupi sa Kolumbijom, Paragvajem i Katarom. Utakmice se igraju u Brazilu od 14. juna do 7. jula. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading