Rukavina iskren: NIJE bio penal, imali smo sreće!

Autor:

Sport

26.03.2019

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac Antonio Rukavina ocenio je da je bila ispravna odluka sudije Simona Marčinjaka da poništi penal u sinoćnjem meču u gostima protiv Portugalije (1:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Starsport

Rukavina je priznao da ga je lopta pogodila u ruku, ali prethodno i u lice, pa zato veruje da je poljski arbitar ispravno postupio.

- Prvo me je lopta pogodila u lice, odnosno u nos, a onda u ruku. Sad, da li je to po pravilima penal, ja mislim da nije... U trenutku mi se nos zacrveneo, sudija je to video, a linijski je signalizirao. Imali smo sreće - rekao je Rukavina novinarima posle utakmice.


Rukavina se osvrnuo i na komentar Kristijana Ronalda da je sudija priznao grešku.

- Za njih je to penal, za nas nije, i to je normalno. Možda je ovo prvi put da je bez VAR-a poništen gol. Rekao bih da nije penal - ponovio je defanzivac Astane.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je bio jako zadovoljan rezultatom na Lužu.


- Najvažniji je da nismo izgubili od aktuelnog prvaka Evrope, favorita u grupi. Dosta smo mali problema protiv jakog protivnika i na kraju smo uzeli veliki bod - rekao je Rukavina.

Srbija kvalifikacije nastavlja gostovanjem Ukrajini u junu u Lavovu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading