HRVATI PRAVE SRBINA OD BLATA!

Autor:

Sport

26.03.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvati prave Srbina od blata! Komšije su dobile ozbiljan šamar od Mađarske, koja ih je savladala sa 2:1 u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a jedan od najvećih krivaca u redovima "vatrenih" je Lovre Kalinić (28).

Danijel Subašić

UKALJALI SREBRO

Hrvate je posebno zaboleo prvi gol koji mu je dao Salaj gotovo iz "mrtvog ugla". Svi su jednoglasno konstatovali da je morao bolje da odreaguje, poredivši ga sa Srbinom iz Zadra Danijelom Subašićem (34), koji je junak nacije postao bravurama na Svetskom prvenstvu u Rusiji, gde ih je odveo do drugog mesta.

"Ovaj Kalinić je drugoligaški golman, Subašić je u svojim reakcijama kud i kamo bolji. Kalinić da nije dirao loptu kod prvog gola, išla bi napolje, bio je loše postavljen. Kod drugog gola lopta ubačena u peterac i, umesto da je pokupi, on pleše po liniji. Katastrofa koju jedino Dalić ne želi da vidi", "Tvrdim da dečko nema mu*a za reprezentativnog golmana. Ovim su se ukakili na srebro iz Rusije. Svet nam se smeje i sprda sa nama", samo su neke od kritika na račun Dalićeve "jedinice".

LINIJAŠ ŠEPRTLJA

Aktuelni golman Hrvata dobio je najlošiju ocenu na utakmici u Budimpešti. Kako je savladan i u pobedi nad Azerbejdžanom (2:1), navijači su se okomili na njega smatrajući da je nedostojan rukavica vicešampiona sveta. Uporište za svoje tvrdnje nalaze u statistici: Srbin je na golu "vatrenih" primio samo 28 golova na 44 utakmice, računajući tu i osam na Mundijalu, dok je Kalinić kapitulirao 23 puta na svega 18 susreta!

- Ljudi moji, sve bi bilo OK da je branio bilo koji golman iz hrvatske lige. Ne bi primio nijedan gol, ostalo bi bar 1:0. Samo Kalinić napolje i biće sve u redu. On stvara nesigurnost u odbrani, ne mrda sa linije i ne izlazi na visoke lopte. Šeprtlja odbrani samo kad ga lopta napuca - jasni su hrvatski navijači.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading