Nejmar već u pregovorima!

Autor: Tanjug

Sport

25.03.2019

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Pari Sen Žermena Nejmar u pregovorima je da produži ugovor sa francuskim klubom, potvrdio je njegov otac koji mu je i menadžer.

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar

- Nejmar je u drugoj godini ugovora sa PSŽ-om, a do isteka ugovora ima još tri godine. Već sada govorimo o produžetku- rekao je Nejmar Senior.

Nejmarov otac istakao je njegov sin imao samo dva velika transfera u karijeri, a da je predmet glasina od 17. godine, kada je imao profesionalni debi.

- Ljudi kažu da se o Nejmaru priča u svim prelaznim rokovima, da je tema u transferima velikih klubova. To samo znači da je njegova karijera dobro vođena. Uvek je među najtraženijim imenima, to je poenta. Ali to ne znači da će prelaziti iz jednog kluba u drugi- zaključio je njegov otac i menadžer.


Brazilac je u PSŽ stigao iz Barselone u leto 2017. godine za rekordna 222 miliona evra, ali su mediji pisali i o njegovom povratku u španski fudbal.

Spekulislalo se da je za brazilsku zvezdu zainteresovan Real Madrid, a povezivan je i sa povratkom u katalonski klub.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading