BARSA SE NE ŠALI: Katalonci poslali skauta u Lisabon da prati Jovića protiv Portugala!

Autor: Informer, Republika

Sport

25.03.2019

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je ozbiljno zagrizla za srpskog napadača Luku Jovića, a koliku želju imaju da ga dovedu, pokazuje i podatak da su poslali skauta u Lisabon da prati Jovića u duelu protiv Portugala, piše "Mundo Deportivo".

RepublikaFoto: twitter.com/Eintracht Frankfurt

Lider španskog prvenstva je put prestonice Portugala poslao nekadašnjeg fudbalera ovog tima Erika Abidala i sportskog direktora Ramona Planjesa kako bi se uživo uverili u kvalitete srpskog napadača koji dominira ove sezone u dresu Ajntrahta iz Frankfurta.

U Barseloni trenutno vagaju između Jovića i napadača Atletiko Madrida Antoana Grizmana, koji je čini se mnogo teža opcija od Srbina.

Jović je pre pet dana postigao gol u prijateljskom meču protiv Nemačke, nedavno je i zatresao mrežu Intera koja je timu iz Frankfurta obezbedila plasman u četvrtfinale Lige Evrope, pa nema sumnje da će evenutalnim golom Portugalcima sebi kupiti mesto na "Nou Kampu" naredne sezone.

Podsetimo, bivši napadač Crvene zvezde je pod ugovorom sa Benfikom, koji će na leto biti otkupljen od strane Ajntrahta, a onda na nemačkom klubu ostaje da vidi kojoj ponudi za Srbina će se najpre privoleti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading