Fejsa pred Portugal: NIKADA nisam odbio da igram, želeo sam i ovaj put, ali...

Autor:

Sport

25.03.2019

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac Ljubomir Fejsa demantovao je pisanje portugalskih medija da nije želeo da igra za državni tim jer želi da se posveti obavezama u dresu Benfike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Fejsa, koji je u poslednje tri godine zbog raznih povreda odigrao samo jednu utakmicu za reprezentaciju, bio je na spisku selektora Mladena Krstajića za duel protiv Portugalije, ali je otpao zbog nove povrede.

On je sinoć došao da poseti saigrače na treningu u Lisabonu, a potom napisao poruku na Instagramu, uz fotografiju kako se srdačno pozdravlja sa Krstajićem.


- Večeras sam pružio podršku saigračima i svima u stručnom štabu. Sutra će biti pomalo emotivna utakmica za mene, jer se ovde zaista osećam kao kod kuće. Mnogo sam želeo da zaigram na najlepšem stadionu, ali povreda je bila jača. Svim srcem sam uz vas braćo i samo da se razumemo - nisam nikada odbio da igram za reprezentaciju - poručio je bivši fudbaler Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading