Bivši Ronaldov saigrač otkrio tajnu uspeha Juventusove zvezde pred duel sa SRBIJOM!

Autor:

Sport

25.03.2019

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da je Kristijano Ronaldo jedan od najvrednijih sportista na svetu i čovek koji praktično svoj ceo dan posvećuje treningu i fizičkoj pripremi. Njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Migel Veloso, ispričao je jednu zanimljivu anegdotu u fudbaleru Juventusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

fudbaler Đenove je u intervju govorio kako nije iznenađen zašto je Ronaldo napravio ovako velike stvari u karijeri, ali i onim što radi u Seriji A.

Fudbaler Đenove je u intervju govorio kako nije iznenađen zašto je Ronaldo napravio ovako velike stvari u karijeri, ali i onim što radi u Seriji A.

- Kada je živeo u Sportingovom trening centru, imao je 14 godina. U 11 sati uveče, trener je proveravao da li su svi u svojim sobama i da li spavaju. Kristijana je pronašao u teretani gde je trenirao. Sada vam je jasno zašto nisam iznenađen - rekao je Veloso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading