Barsa i Jović - Dokle su stigli pregovori?

Autor:

Sport

24.03.2019

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje čekamo zvanične informacije o prelasku Luke Jovića u Barselonu, ali tu je i Bajern iz Minhena koji neće tako lako popustiti i odustati od srpskog napadača. Međutim, izgleda da je sve dogovoreno.

Luka Jović na pragu Barselone

Strani mediji javljaju da je klub sa "Nou Kampa" rešio da stavi tačku na čitavu priču i do kraja meseca sve dogovori sa Frankfurtom kako bi prvog dana letnjeg prelaznog roka nekadašnji centarfor Crvene zvezde stigao u društvo Mesija, Suareza, Kutinja, Dembelea...

Navodno, pored Barse i Bajerna, interesovanje pokazao i Pari Sen Žermen, međutim, teško je verovati da pored "artiljerije" kojom raspolažu Francuzi, spas u ofanzivi nalaze u našem golgeteru.

Jović je postigao impozantnih 22 gola na 36 utakmica, kada je dobio prvu priliku u reprezentaciji iskoristio je što opravdava interesovanje kakvo dugo nije viđeno za jednog fudbalera sa naših prostora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading