Kazemiro priznao ono što niko iz Reala nije smeo!

Autor:

Sport

24.03.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler Real Madrida Kazemiro priznao je da njegovoj ekipi nedostaje prisustvo Kristijana Ronalda, kojeg je nazvao najboljim na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kazemiro otvoreno o situaciji u Realu

Za loše rezultate u aktuelnoj sezoni Real Madrida mnogi su "okrivili" Kristijana Ronalda koji je prošlog leta otišao u Juventus. Portugalac je u istom ritmu nastavio i u redovima "stare dame!, koju je odveo u četvrtfinale Lige šampiona.

Njegov doskorašnji saigrač Kazemiro smatra da je Ronaldo najbolji igrač na svetu i da kao takav, mnogo nedostaje Real Madridu.

 - Naravno da nam nedostaje Ronaldo, svakom timu na svetu bi nedostajao.  On je najbolji fudbaler planete i bilo je veliko zadovoljstvo igrati sa njim, ali on sada više nije igrač Real Madrida - rekao je Kazemiro.

Brazilac se osvrnuo i na povratak Zinedina Zidana u redove "kraljevskog kluba".

- Već znamo njegovu filozofiju i njegove metode. On je klupska ikona, što kao igrač, što kao trener. Svi ga poštujemo i on se vrato kako bi uradio najbolje što može- zaključio je Kazemiro.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading