Crna Gora ispustila pobedu protiv Bugarske zbog NEPOSTOJEĆEG penala!

Autor:

Sport

22.03.2019

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Bugarske podelila je bodove sa Crnom Gorom odigravši 1:1 u uvodnoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Starsport

U prvom poluvremenu nije bilo puno uzbuđenja, pošto su i jedna i druga selekcija bile poprilično oprezne. Glavni cilj je bio sačuvati sopstvenu mrežu, a prvi put mreža se zatresla u 50. minutu, kada je Stefan Mugoša postigao vrlo lep pogodak. 


Fudbaler, koji je bio strelac i protiv Srbije u Ligi Nacija, nastavio je na taj način da rešeta mreže, pošto se u poslednje vreme nalazi u sjajnoj formi u svom južnokorejskom klubu Inčeon. 

Pokušao je Ljubiša Tumbaković da ojača defanzivu nakon postignutog gola uvođenjem veznih fudbalera, a ključni trenutak dogodio se u 82. minutu, kada je glavni sudija meča Rudi Buke dosudio nepostojeći jedanaesterac. 



Vladimir Jovović oborio je rezervistu Stanislava Kozlova, a Buke je pokazao na belu tačku iako se videlo da je prekršaj načinjen van 16 metara. 

Penal je u gol pretvorio vezista domaće selekcije Todor Nedelev za konačnih 1:1. Crna Gora u ponedeljak dočekuje Englesku, dok će Bugarska gostovati samoproglašenoj selekciji Kosova. 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading