PA, ŠTA JE OVO Barselona želi da proda svoju MEGAZVEZDU!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

22.03.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako Brazilac Kutinjo želi da ostane u Barseloni, Katalonci bi rado razmotrili njegovu prodaju ali uz obeštećenje od bar 105 miliona evra.

RepublikaFoto: instagram.com/fcbarcelona

Iako je Barselona žarko želela Kutinja i na kraju ga dovela za 105 miliona funti iz Liverpula prošle zime, Filipe uopšte nije opravdao očekivanja. Brazilac je često van postave Barselone, a čak su mu i navijači katalonskog kluba zviždali u pobedi protiv Rajo Valjekana od 3:1. Iako on ne želi da napušta "Kamp nou", moguće je da će ipak morati da se pomiri sa transferom.

- Barselona nema jasnu ponudu od nekog kluba, ali neki su pokazali intresovanje. Ključni ljudi koji su u vezi sa tim klubovima prate situaciju. On je veoma srećan i uživa da trenira, ali se nešto desi kada izađe na teren. Ima kvalitet da bude starter i nadam se da će povratiti svoje samopouzdanje - rekao je neimenovani izvor iz Barselone za "ESPN". 

Za Kutinja su navodno zainteresovani Mančester Junajted i Čelsi, koji će po svemu sudeći imati zabranu dovođenja igrača. 

Kutinjo je ove sezone igrao na 41 utakmici za Barsu, postigao je devet golova i imao je četiri asistencije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading