"Orlovi" se ne plaše Ronalda!

Autor: Sportski žurnal

Sport

22.03.2019

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Milan Gajić je prekomandovan iz A u B reprezentacijU Srbije, a priznao je da se potajno nadao da će se to desiti. Gajić je optimističan pred meč sa Portugalom i smatra da naši fudbaleri mogu da pariraju Ronaldu.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Gajić

- Prijatno iznenađenje za mene. Potajno sam se nadao, ali nikada ne možeš da predvidiš kad će poziv da dođe. Presrećan sam što sam u seniorskoj reprezentaciji- rekao je Gajić za "Sportski žurnal".

Gajić se podjednako dobro snalazi na obe strane.

- Podjednako dobro se snalazim na obe strane, pokazao sam to u Zvezdu u poslednje vreme. Apsolutno sam spreman, ukoliko mi selektor ukaže priliku- rekao je Gajić.

Posebno će biti zanimljivo ako se Gajić nađe na terenu jer će voditi duele sa Kristijanom Ronaldom.

- Jedan je od najboljih fudbalera svih vremena, velika je čast igrati protiv njega. Imamo i mi mnogo ozbiljnih fudbalera, mogu slobodno i smelo da kažem podjednakog nivoa kao što je on. Verujem u našu ekipu...- rekao je samouvereno Gajić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading