Stigla ponuda na "Marakanu"!

Autor:

Sport

22.03.2019

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći promašaj letnjeg prelaznog roka u Crvenoj Zvezdi, Džonatan Kafu, mogao bi uskoro da napusti radove šampiona Srbije i krene put daleke Azije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Kafu na izlaznim vratima Zvezde

Brazilski ofanzivac na meti je japanskog drugoligaša Kašive Rejsol, prenosi "Sportski žurnal". Međutim, problem azijskom timu moglo bi da napravi i obeštećenje koje Bordo traži za dozvolu da Kafu ode na pozajmicu.

Prelazni rok u Japanu traje do 29. marta, tako da Kašiva ima dovoljno vremena da realizuje transfer i u klub dovede još jednog Brazilca. Za Kašivu igraju već trojica Brazilaca, simbol kluba je Kristijano Da Silva, a sa klupe ih predvodi Nelsinjo Baptista.

U redovima crveno-belih odavno ne računaju na Kafua koji je stigao u klub iz Ljutice Bogdana kao veliko pojačanje, a njegovo dolazak ispostavio se kao najveći letnji promašaj. Međutim, crveno-belima se to nije obilo o glavu te su i bez pomoći Brazilca uspeli da ostvare najbolji uspeh u novijoj istoriji tima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading