RAT SE NASTAVLJA - Luka uzvraća udarac: Bezočne laži koje prelaze granice dobrog ukusa

Autor: Informer.rs

Sport

22.03.2019

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od povratka Luke Milivojevića u reprezentaciju Srbije za sada nema ništa... Iskusni vezista još jednom se osvrnuo na sukob sa selektorom Mladenom Krstajićem, ovoga puta govorio je iskreno do srži.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Milivojević

- Aktuelni srpski selektor i neki ljudi iz FSS-a su me najviše uvredili i naljutili. Oni su me ubedljivo najviše povredili kao čoveka. Nikad mi se nije desilo da neko izađe u javnost i da tako drsko i bezočno saopšti čiste laži o meni. Da je u pitanju fudbalska priča, ok, to bi bila polemika, ali ovo što su uradili i te kako prelazi granice dobrog ukus - rekao je Milivojević za "Ekspers".

On je još jednom potvrdio da od povratka nema ništa.

-  Na tu temu sam već sve rekao. Žao mi je što je tako, što se sve ovo dešava, ali protiv sebe ne mogu. Za Srbiju ću, obećavam i ponavljam, igrati kada me pozove, ako me pozove, selektor reprezentacije, uz uslov da to nije ovaj koji danas obavlja dužnost. Sa ovim ljudima posle svega ne mogu da budem u istoj priči - zaključio je Milivojević.

Srbija je na neko vreme ostala bez odličnog veziste i kapitena tima iz Premijer lige... Šteta, kvalifikacije za EP počinju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

22.03.2019 12:41

Ne podržavam Krstajića, ali igrači moraju da shvate da ne igraju za selektora nego za svoju zemlju...