Juventus želi Salaha: Daju ovog igrača za Egipćanina

Autor:

Sport

22.03.2019

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski velikan Juventus spreman da je Liverpulu ponudi Paula Dibalu i novac za egipatskog fudbalera Mohameda Salaha, piše Tutomerkato.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah

Dibala se nalazi na meti kluba sa Enfilda, a direktor "Stare dame" Fabio Paratići želi da u sav posao ubaci i Salaha, uz obeštećenje koje bi trebalo da bude oko 50 miliona evra.

Juventus je još u februaru označio hitrog napadača kao mogući veliki transfer na leto, a sada hoće da iskoristi to što se Liverpul, zajedno sa Mančester junajtedom i Sitijem, interesuje za Dibalu.

Prvaku Italije neophodno je pojačanje u poziciji bočnog napadača i pored Salaha na listi želja je Federiko Kjeza iz Fiorentine.


Salah je već igrao za dva italijanska kluba, prvo u Fiorentini kada je "osvežio" karijeru posle slabe epizode u Čelsiju, a onda i za Romu odakle je prešao u Liverpul i "eksplodirao" prošle sezone.

Ove sezone ne igra na tako visokom nivou, ali je stigao da postigne 20 golova na 41 utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading