Kokošinjac i traktoristi dočekali Partizan u Mađarskoj

Autor:

Sport

25.08.2017

05:21 >> 06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika sramota Mađara, a UEFA posle ne valjaju naši stadioni! Vicešampion severnih suseda Videoton dočekao je prvaka Srbije Partizan u plej-ofu Lige Evrope u pravoj selendri, na stadionu kapaciteta samo 4.000 mesta.

RepublikaFoto: ST/Emir Selmani
Seoska idila: Felčut je bio domaćin meča kvalifikacija LE

Ali nije to bio najveći problem za sve koji su došli da gledaju meč na poslednjoj stepenici borbe za ulazak u drugo po rangu fudbalsko takmičenje Starog kontinenta.

RepublikaFoto: ST/Emir Selmani

ŽIVINA UZ TRIBINE

Srpsku delegaciju u Felčutu su dočekale poljoprivredne mašine, traktori su prolazili na sve strane. To je bila samo uvertira. Tik uz stadion nalazio se veliki kokošinjac iz kojeg se širio neizdrživ smrad, pa nije bilo lako navijačima na tribinama, ali ni fudbalerima koji su sigurno osetili "prirodno okruženje". S druge strane, navijači koji su stigli malo ranije u selo nisu imali gde da se okrepe. U Felčutu od prodavnica ni traga ni glasa, dok su kafići bili misaona imenica.

"GROBARI" ZADRŽANI

I dok su domaćini očigledno na to navikli, pa su na stadion dolazili porodično i na vreme jer su karte su razgrabljene, "Grobari" su stigli u poslednjem trenutku, ali ne svojom željom. Naime, mađarska policija je zadržala grupu partizanovaca na jednoj pumpi tridesetak kilometara udaljenoj od poprišta borbe, verovatno da bi ih sprečila da slobodno tumaraju Felčutom i eventualno izazovu neki incident.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading