KOROMAN NOŽEM BRANI KARADŽIĆA!

Autor: B.P

Sport

22.03.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja je u sredu uzdrmala javnost na Balkanu da je Međunarodni sud za pravdu u Hagu osudio prvog predsednika Republike Srpske Radovana Karadžića na doživotnu robiju nije prošla neometano čak ni sportskoj javnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/koroman.ogy
Koroman dok je nosio dres Crvene zvezde

Tako je bivši fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman (40), revoltiran presudom, brže-bolje priskočio u pomoć Karadžiću. Koroman, koji je rodom sa Pala, oštro je osudio odluku Haškog tribunala, koji je izgleda specijalizovan za optužbe Srba, postavljanjem Radovanove fotografije na svom Instagram profilu uz emotikon noža i reči podrške.

Ognjen: Doktore, šubaru nakrivi, ima još tvojih četana živih

- Doktore, šubaru nakrivi, ima još tvojih četana živih - aludirajući na lažni identitet doktora Dabića, koji je Karadžić koristio dok je bio u bekstvu.

Nekadašnje krilo kluba iz Ljutice Bogdana posle nekog vremena iz nepoznatih razloga uklonio je pomenutu objavu sa svog profila. Prvom predsedniku Republike Srpske pripisani su navodni zločini protiv čovečnosti koje je počinio tokom rata devedesetih godina u Bosni i Hercegovini, kao i genocid u Srebrenici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading