"Silovatelj Ronaldo" odvodi "damu" u Aziju

Autor: Informer.rs

Sport

21.03.2019

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus će jedno vreme u širokom luku izbegavati Sjedinjene Američke Države, a razlog je Kristijano Ronaldo i afera oko silovanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

"Stara dama" tokom ovog leta neće igrati na Kupu šampiona u Americi nego u Kini i Singapuru jer je Italijane straha  da Amerikanci momentalno ne uhapse Kristijana Ronalda zbog optužbi za silovanje.

Njujork tajms piše da su počeli pregovori Juventusa i kompanije koja organizuje takmičenje i sa kojom Italijani imaju višegodišnji ugoror, o tome da "stara dama" ovog leta ne dolazi u Ameriku nego da ide u Aziju. 

Podsećanja radi, Ketrin Majorge je optužila Ronalda  da ju je silovao 2009, tada još kao igrač Mančester junajteda jednom hotelu u Las Vegasu.

Reč je o slučaju starom deset godina, a ponovno otvorenom prošlog juna. Ona tvrdi i da joj je Portugalac  platio 375.000 dolara da ćuti, dok Ronaldo negira sve optužbe. S druge strane policija Las Vegasa istražuje optužbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading