Anćeloti od Napolija pravi Real

Autor:

Sport

21.03.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napoli se uveliko sprema za narednu sezonu...A koliko su ozbiljni da sledeće godine pomrse konce Juventusu, pokazuje da će Karlo Anćeloti pokupiti trojicu igrača Real Madrida, koji možda neće koristiti Zinedinu Zidanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlo Anćeloti

Italijan je sedeo na klupi u Madridu od 2013. do 2015. godine, a tada mu je "šegrt" bio Zinedin Zidan koji se vratio kao spasilac "kraljevskog kluba".

Na radaru Napolitanaca nalaze se Isko, koji je povratkom Francuza ponovo zaigrao, ali se klub sa juga Italije prisetio da u prvom mandatu Zizua na klupi, on i Španac nisu bili u preterano dobrim odnosima. 

Drugi je Marselo, koji je želja i Juventusa. Brazilac ima trideset godina i pitanje je da li će bek želeti pre da sarađuje sa bivšim trenerom ili jednim od najboljih prijatelja - Kristijanom Ronaldom.

Treći je Kazemiro, koji je bio Zidanov ljubimac, francuski stručnjak ga je uvrstio u startnu postavu Reala, ali izgleda da bi 27-godišnji Brazilac mogao da menja sredinu, kako bi Zizu radije zadržao Modrića od njega i Krosa, pa bi dvojac mogao da bude prodat, kako bi se skupio novac za kvalitetna pojačanja.

Šta će se od ovoga obistiniti, videćemo uskoro.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading