Rat Junajteda i Barselone: Navijači ispaštaju

Autor:

Sport

21.03.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima još vremena do meča Mančester junjateda i Barselone u Ligi šampiona, a "zagrevanje" za ono što nas očekuje na terenu je počelo prepucavanjem dva kluba, i to preko džepa navijača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kap nou

Barselona je napravila nepopularan potez kako bi obeshrabrila pristalice Junajteda. Karta za utakmicu na "Kamp Nou" za gostujuće fanove biće 120 evra - što je previše.

U Junajtedu su ogorčeni, imaju mnogo zahteva za karte, ali njihovi navijači smatraju da je cena previsoka uz smeštaj i put, odnosno da nikada nijedan gostujući klub nije na taj način dočekan na "Old Trafordu", odnosno nikada namerno nisu podizali cene karte za protivnika na svom stadionu.

Ovo je inače i najskuplja karta za gostovanja u istoriji Junajteda, ako ne računamo finala Lige šampiona.

Zbog toga su se Englezi odlučili na kontrameru. Karta za navijače Barselone će koštati 120 evra u revanšu, a deo tog novca će Junajted iskoristiti da finansira putovanje svojih fanova na meč.

Oni će platiti ulaznicu oko 80 evra, ostatak će finansirati klub.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading