Cena samo raste: Barsa podigla ponudu, Jović će biti najplaćeniji posle Mbapea!

Autor:

Sport

21.03.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje čekamo zvanične informacije i potvrdu da ćemo gledati srpskog reprezentativca u dresu Barselone. Kako stvari stoje sve je izvesnije da Jović na leto obuče dres Katalonaca. U narednih nekoliko nedelja Barsa će poslati Ajntrahtu zvaničnu ponudu za Luku Jovića, koja će Srbina učiniti najvrednijim U21 igračem posle Kilijana Mbape.

Luka Jović je na ceni

Novinar britanskog lista "Gardijan" izvestio je da će u narednih nekoliko nedelja Barselona Ajntrahtu 

Skauti Barselone prisustvovali su revanš meču Lige Evrope između Ajntrahta i Intera.

Prema navodima renomiranog britanskog lista Katalonci u narednih nekoliko nedelja poslati zvaničnu ponudu Ajntrahtu. Reč je o ponudi vrednoj 50 miliona evra, a Jović bi u ekipi aktuelnog španskog šampiona pošao stopama Luisa Suareza.

Međutim, pitanje je da će spomenuta suma za Nemce biti zadovoljavajuća jer Ajntraht na umu ima između 65 i 70 miliona za srpskog internacionalca. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jović dokazao kvalitet i protiv Nemaca

U slučaju da se spekulacije obistine i Srbin pređe u Primeru, on će postati jedan od najskupljih napadača u istoriji. Samo je za 12 "devetki“ do sada na ime obeštećenja plaćeno 50 miliona evra, a mlađi od 21 godine bio je samo Kilijan Mbape, za koga je Pari Sen Žermen odvojio 180 miliona evra.

Jovića je Ajntrahtu pozajmila Benfika, koja ga je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka 2016. za 6,6 miliona evra otkupila od Apolona iz Limasola. Ajntraht ima opciju da aktivira otkupnu klauzulu u visini od sedam miliona evra.

Jović je u dosadašnjem toku sezone odigrao 36 mečeva, u kojima je upisao 22 gola i sedam asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading