Na meti Stare dame: Juventus ponudio Partizanu džak pun para za Pavlovića!

Autor: Informer.rs, Republika

Sport

20.03.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svega pet utakmica u prolećnom delu sezone za mladog defanzivca Partizana Strahinju Pavlovića bilo je dovoljan signal da u 17-ogodišnjem fudbaleru čelnici Juventusa vide dobar zalog za budućnost

RepublikaFoto: Starsport
Hoće li zaigrati pored Ronalda? Strahinja Pavlović

Iako će se minuli period u prolećnom delu sezone, kada je Pavlović i debitovao za crno-bele, pamtiti po lošem u Humskoj, ipak se pojavilo svetlo na kraju tunele, koje bi trećeplasiranom timu Superlige Srbije moglo da donese 5.000.000 evra u budžet.

Kako saznaje portal Mocart sport, postoje indicije da će već do kraja aktuelne sezone Juventus sklopiti dogovor sa crno-belima, a kakav model saradnje će biti ostvaren između srpskog kluba i italijanskog šampiona ostaje da se vidi u narednom periodu.

U Humskoj povodom ovoga nisu sedeli skrštenih ruku, već je generalni direktor Miloš Vazura odlučio da ode u Italiju kako bi bliže utanačio rasplet situacije oko mladog Šapčanina, rođenog 2001. godine.

Pavlović je debitovao za Partizan polovinom februara protiv Bačke u gostima, a meč koji ga je vinuo u prvi plan bio je večiti derbi protiv Crvene zvezde, odigran 2. marta na stadionu "Rajko Mitić.".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading