Parižani, vi ste p***e: "Sveci" ne mogu da prebole Evrine brutalne uvrede, spremaju tužbu!

Autor:

Sport

20.03.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Patris Evra vređao je PSŽ posle pobede "đavola" nad Parižanima u Ligi šampiona, što bi moglo skupo da ga košta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Patris Evra ponovo šokira!

Bivši francuski reprezentativac pratio je meč na "Parku prinčeva", Junajted je senzacionalno slavio i prošao dalje, što je Evra kao bivši igrač engleskog tima emotivno doživeo.

- Igrali smo sa D timom i opet smo pobedili! Ova deca koja su igrala, čistili bi mi kopačke, pa oni još nemaju ni spermu. Parižani, vi ste p**ke - vikao je Evra dok je uz njega bio Pol Pogba.

Nije se zaustavio, Žerom Roten ga je optužio za nedostatak poštovanja, Evra mu je poručio da će mu opaliti šamar sledeći put.

Reagovao je i PSŽ saopštenjem, a takođe se spekuliše da će možda pasti i tužba. Inače, Evra je u poslednjih nekoliko godina poznat po kontroverznom ponašanju, izbačen je iz Marseja jer je napao navijača, nije se proslavio ni u Vest Hemu...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading