Kolarov i Partizan? Italijani javljaju koja je sudbina kapitena Srbije!

Autor:

Sport

20.03.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjeknula je Srbijom vest za crno-beli žele da dovedu Aleksandra Kolarova u svoje redove. Međutim, Italijani javljaju kako "vučica" ima velike planove sa kapitenom Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kapiten Srbije na prekretnici karijere

Posle odlaska trenera Rome Euzebija di Frančeska i sportskog direktora Monćija, i nezadovoljstva nekolicine igrača  i straha da bi još nekolicina mogla da ode na leto puno se pričalo i o budućnosti Aleksandra Kolarova, koji je čak u italijanskoj štampi povezivan sa beogradskim Partizanom koji želi za pouzdanog levog beka.

Sa Apenina stižu informacije koje uveravaju navijače Rome da će srpski kapiten ipak karijeru nastaviti na Olimpiku. 

Uprkos protivljenju navijača koji ne vole Kolarova, Roma će mu najverovatnije ponuditi novi ugovor.

Aktuelni ugovor Kolarova sa "vučicom" ističe 2021. godoine, ali predsednik Palota je voljan da mu ponudi produžetak saradnje do 2022. godine. Praktično, do kraja karijere jer bi Kolarov tada imao 36 godina i verovatno bi bio spreman da završi igrački deo života.

Italijanski mediji spekulišu da bi Kolarovu posle završetka igračke karijere mogla da bude ponuđena jedna od funkcija u klubu, jer ga predsednik Palota neizmerno ceni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading