Sančez u Seriji A?

Autor:

Sport

19.03.2019

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus po pisanju engleskih medija želi da upari u svom sastavu Aleksisa Sančeza i Kristijana Ronalda. Najveći problem za torinsku damu bi bila plata Čileanca koji bi morao da pristane na niža prmanja.

RepublikaFoto: instagram.com/manchesterunited
Aleksis Sančez

Od kada je došao u Mančester junajted iz Arsenala, Aleksis Sančez ne doživljava ništa drugo osim agonije. Problem mu prave i povrede, ali i kada je zdrav Čileanac ne pruža ono što se od njega očekivalo i ne opravdava ogromnu platu koju dobija na "Old trafordu. Čak ni promena menadžera i doalzak Olea Gunara Solšera nije stavila osmeh na lice Aleksisu što je slučaj sa svakim drugim igračem u Junajtedu. 

Juventus je klub koji bi želeo da izvuče Aleksisa iz agonije koju doživljava u Engleskoj ali bi Sančez morao da se odrekne plate od 500 hiljada funti nedeljno. Ove sezone je ovaj napadač postigao svega dva gola. 

Mančester junajted inače ima za cilj da završi među četiri najbolje ekipe kako bi igrao Ligu šampiona, a upravo je to uslov da grčki štoper Kostas Manolas pređe iz Rome u Junajted. On ima u svom ugovoru klauzulu po kojoj je slobodan da pređe u klub koji ponudi 30 miliona funti obeštećenja. Tim sa "Old traforda" se još interesuje za Kalidua Kulibalija, Harija Megvajera, Tobija Aldervirelda, ali i Rafaela Varana.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading