DMITROVIĆ: Najlakše je protiv Ronalda!

Autor:

Sport

19.03.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija prvi meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igra 25. marta sa Portugalom, a golmanu "orlova" Marku Dmitroviću neće biti lako s obzirom na to u kakvoj je formi Kristijano Ronaldo.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Marko Dmitrović

Pre nekoliko dana odveo je Juventus u četvrtfinale Lige šampiona het-trikom protiv Atletiko Madrida. 

- Imao sam priliku da branim već protiv njega, tu je možda i najlakša analiza, jer Ronaldo može iz svake situacije da te ugrozi, na svaki način. Svuda može da napravi višak, dosta mu je i pola sekunde i stvoriće šansu. Protiv njega i Mesija je najlakše. Očekuj sve, moraš 90 minuta biti spreman - kazao je golman reprezentacije Srbije.

Ronaldo se vraća u reprezentaciju prvi put posle Mundijala, ali snaga tima nije samo on.

- Slažem se da su sjajan kolektiv. Odigrali su odlično u Ligi nacija bez njega, ali Ronaldo će im doneti još 50 odsto poboljšanja. Veliki napredak u igri se očekuje. Sigurno mnogo lopti na njega, ali dobri su i bez njega. Mi imamo kvalitet, videćemo gde ima prostora da ugrozimo. Nisu savršeni, probaćemo da to iskoristimo.

Prethodno će srpski fudbaleri biti na testu proti Nemaca.

- Pozitivan rezultat će biti vetar u leđa ako ga ostvarimo. Najbolji su u grupi, sve pozitivno je korak dalje ka cilju, a to je plasman na Evropsko prvenstvo. Neće biti lako, imaju jednog od najboljih igrača sveta, prvaci su Evrope, svako može da stvori višak na svakom delu terena - kazao je Dmitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading