Mlada zvezda Čelsija debituje za Englesku posle samo 119 minuta u Premijer ligi!

Autor:

Sport

18.03.2019

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čelsija Kalum Hadson-Odoi dobio je poziv za reprezentaciju Engleske i to će biti prilika da debituje za "gordi albion".

RepublikaFoto: tanjug/AP

Mnogo se priča o ovom momku koji uvek oduševi sve ljubitelje fudbala kada dobije priliku kod Mauricija Sarija. Uglavnom je briljirao u Ligi Evrope, pošto je tu dobio najviše prostora da igra. Na poslednje tri utakmice u tom takmičenju postigao je po gol na svakom meču. 

Tehnika mu je već na zavidnom nivou, iako ima samo 18 i po godina. Predstavlja jednog od najtalentovanijih igrača generacije "2000" zajedno sa Džejdonom Sančom i Filom Foudenom. 


U Premijer ligi je odigrao ukupno samo 119 minuta i mnogi smatraju da zaslužuje veću minutažu, a poznato je i da je Bajern Minhen nudio ogroman novac za ovog supertalentovanog fudbalera. 


On se ovog ponedeljka priključio mladoj reprezentaciji Engleske, međutim dobio je poziv od Gereta Sautgejta da se "preseli" u seniorski tim "gordog albiona", te će tako imati priliku da debituje u predstojećim utakmicama. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading