Fudbalska vrteška: PSŽ u trci sa Barsom za Grizmana - Spremni da ostanu bez Nejmara i Mbapea

Autor:

Sport

18.03.2019

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antoan Grizman ima već 27 godina i pravo je vreme da počne da osvaja trofeje ukoliko želi da se njegov neosporni talenat zapamti i kada bude završio karijeru. Koliko god voleo Atletiko, malo je verovatno da će se ponoviti 2017/2018, kada su se našli ispred Reala i Barselone. Da li će Grizman promeniti sredinu i ko je zainteresovan za njegove usluge?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Tokom letnjeg prelaznog roka Barselona je najviše pokazala interesovanja za napadača, ali se pojavila izjava Grizmana u kojoj kaže da bi pre bio prva zvezda Atletika nego u senci Lionela Mesija. 

Sada Barselona strpljivo čeka da se Francuz osmeli, i da mig, da na račun tima iz Madida bude upalćeno 200 miliona evra. 

Posle svega, "As" je sada objavio da je za usluge reprezentativca Francuske zainteresovan i Pari Sen Žermen.

Čelnici "svetaca" pažljivo prate razvoj situacije i spremni su da pošalju ponudu u slučaju da klub napusti neko od napadača, Nejmar da Silva ili Kilijan Mbape, za koje se raspituju Real i Barselona. 

Izvori bliski Grizmanu navode da on nije protiv ideje da se vrati u Francusku, ali pod određenim uslovima. Ambicije Parižana su svakako nešto što mu apsolutno odgovara, tako da nije nemoguće da postane član prvaka Francuske jer PSŽ smatra "klubom budućnosti".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading