Matić jasan: Želim da Ole ostane!

Autor:

Sport

18.03.2019

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester Junajted je doživeo dva poraza u nizu, pa su mnogi krenuli da dovode u pitanje ostanak Olea Gunara Solskjera na klupi kluba sa Old Traforda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Ipak, prvotimac Junajteda i reprezentativac Srbije Nemanja Matić se ne slaže sa kritičarima i želi da još dugo radi sa Norvežaninom.

- Siguran sam da će naš menadžer vrlo brzo okrenuti situaciju i da ćemo ponovo zaigrati bolje. Želim da Ole ostane, on je sjajan trener i veoma pozitivna ličnost, rekao je Matić.

Matić je siguran da će on i njegovi saigrači uspeti da izbore plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

- Daćemo sve od sebe da završimo u prva četiri tima. Ne smemo da posle pauze nastavimo da igramo kao na poslednje dve utakmice. Pre dva meseca bili smo 11 bodova iza Čelsija, a pogledajte u kakvoj smo sada poziciji. Imamo još osam „finala“ pred nama, pa moramo da izvučemo pouka iz ova dva poraza.

Junajted je trenutno petoplasirani tim Premijer lige sa 58 osvojenih bodova, dva manje od četvrtog Arsenala, a tri od trećeplasiranog Totenhema.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading