Zapamtite ovog klinca: Jedan nestvaran podatak o Joveljiću kaže da je momak za velika dela!

Autor:

Sport

17.03.2019

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač Dejan Joveljić je sa dva pogotka najzaslužniji što se Zvezda trijumfalno vraća sa Banjice gde je slavila sa 3:0 u 27. kolu Superlige Srbije. Ima pobednički mentalitet, a jedan podatak govori da crveno-beli imaju fudbalera za budućnost.

RepublikaFoto: ST/N. Madndić
Dejan Joveljić strelac dva gola protiv Rada

- Stvarno sam presrećan, želim da se zahvalim publici koja je došla u velikom broju da nas podrži. Bila je ovo teška utakmica, teren nije bio baš najbolji, ekipa se nije opustila pred pauzu i rutinski smo savladali Rad koji ima mlade igrače - rekao je Joveljić.

Kada god se nađe na terenu od prvog minuta, Joveljić postigne barem pogodak. Mladi napadač je na spominjanje ovog podatka pokazao skromnost.

- Mnogo mi to znači. Važno mi je da dobro odigram, ne samo da postižem pogotke. Trudiću se da dajem golove, ali ne razmišljam o tome. Drugi mi je bio lepši, ali su mi oba podjednako draga- rekao je mladi napadač.

Otkrio je i koji cilj je postavio samom sebi pred početak sezone.

RepublikaFoto: Starsport

- Pa sedam sam dao u ovoj sezoni. Presrećan sam, postavio sam sebi realan cilj da postignem 12 golova. Ne znam koliko ću igrati, ali je bitno da pobeđuje i osvojimo titulu i Kup- rekao je Joveljić.

Sledi pauza zbog mečeva reprezentacija, ali neće svi fudbaleri imati slobodne dane.

- Kako kome. Ko ne ide da igra za reprezentaciju ima tri dana slobodno. Ko ide, tj nekoliko saigrača i ja nemamo pauzu, ali jedva čekamo da se odazovemo pozivu reprezentacije. Sigurno da smo šefu Milojeviću priredili lepo iznenađenje za 100. utakmicu koju je vodio na klupi Crvene zvezde. Hvala mu i želim mu još sto utakmica - završio je Joveljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading