KLOP: Nisam najiskusniji menadžer...

Autor:

Sport

17.03.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul je ponovo izbio na prvu poziciju na tabeli Premijer lige mada nije impresionirao protiv Fulama. Strateg "Redsa" Jirgen Klop ipak nije nezadovoljan, veruje u svoju ekipu i smatra da nema nervoze među njegovim izabranicima pošto se sezona bliži kraju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

- Počeli smo veoma dobro i uradili mnogo dobrih stvari. Međutim, malo smo izgubili ritam. Nisam najiskusniji menadžer i imao sam sličnih problema posle utakmica u Ligi šampiona. Prvo poluvreme je bilo malo tvrđe, a u drugom nismo mogli da završimo posao, a zna se da kada kod 1:0 to ne završiš dogodi ti se ono što se nama dogodilo. Zaslužili su gol, ali mi smo sva tri boda. Sjajno popodne - rekao je Klop.

Ostaje utisak da kako se sezona bliži kraju da igrači Liverpula sve teže podnose pritisak.

Mitrovićev Fulam se borio, ali je Liverpul iščupao pobedu!

- Ne sumnjam u nerve mojih igrača. Sve je do intenziteta. Težimo perfekciji, ali retkost je dostići je. Barnli, Bajern, Fulam, treba se adaptirati. Ljudi kažu da moramo da budemo ubedljivi, a ja im kažem da smo tek na početku razvoja, a ne na njegovom kraju- rekao je strateg

Strelac gola za Fulam bio je bivši napadač Liverpula Rajan Babel, koji se nije radovao golu.

- Očigledno je da poštujem bivši klub, još navijam za njih i naravno pokazao sam poštovanje - rekao je Babel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading