E, CRNI TERZIĆU: Dokle ćeš više da blamiraš Zvezdu?

Autor:

Sport

24.08.2017

07:30 >> 15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Terzić ima sreće koliko je težak, pa je tako i ovog puta izbegao debakl. UEFA je u poslednjem trenutku odbila zahtev Krasnodara da večerašnji (21, RTS1) meč ne bude odigran na stadionu "Rajko Mitić", koji više liči na oranicu nego na fudbalski teren. Međutim, ostaće gorak ukus kod navijača Crvene zvezde, koji su doživeli da im gosti iz Rusije u oči kažu da je Marakana njiva!

RepublikaFoto: Tanjug
Na svu sreću, Rusi se kasno žalili, pa se večeras ipak igra na "Rajku Mitiću": Zvezdan Terzić

Sve to je posledica bahatosti i nesposobnosti generalnog direktora, koji nije shvatio da bi trebalo da uloži 140.000 evra u sređivanje podloge pre početka sezone, kako rade svi normalni čelnici klubova, a ne da čeka plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope i da na ovaj način blamira klub kakav je Zvezda.

LIČNI SUKOB

Srpski telegraf je već pisao da je Terzić namerno odlagao renoviranje terena kako bi ga tempirao baš u vreme meča reprezentacije Srbije protiv Moldavije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo (2. septembar). Dakle, zbog ličnog sukoba sa predsednikom FSS, kome je očigledno hteo ovim nepromišljenim potezom da pokaže da je on gazda na Marakani, naneo je štetu reprezentaciji, a umalo i sam nije dao autogol. Da su kojim slučajem Rusi u srpsku prestonicu došli samo dan ranije, Zvezda bi morala da se seli ili na stadion Partizana ili na novosadski "Karađorđe". Ovako, samo zbog cajtnota, crveno-beli su se provukli.

ŠTA ĆE REĆI RUSI?

Da sve bude komičnije, generalni sponzor Zvezde je ruska kompanija "Gasprom", koja iz godine u godinu povećava ulaganja, a teren se ne pomera sa mrtve tačke. Čelnicima ove kompanije, koji će biti domaćini zemljacima na Marakani, sigurno neće prijati što moraju da se blamiraju zbog Zvezdana. Takođe, ono što može doneti trajne posledice jeste da se neko od Zvezdinih igrača povredi na oranici, za šta sujetni Terzić već ne bi imao zdravorazumsko opravdanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading