Gvardiola zavisi od Lige šampiona!

Autor:

Sport

16.03.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Mančester Sitija Pep Gvardiola veruje da će od učinka njegovog kluba u Ligi šampiona zavisi njegova sudbina na "Etihadu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Liga šampiona je nagrada za sve uspehe

Španski stručnjak je sa Barselonom dva puta osvajao elitno evropsko takmičenje, ali isti uspeh nije mogao da ponovi sa Bajernom iz Minhena.

- U Minhenu je presudan bio učinak u Ligi šampiona. Verujem da će me na isti način i ovde ocenjivati. Mnogi smatraju da sa Bajernom nisam imao uspeha. Bili smo u polufinalu, ali je očigledno problem bio što nismo i u finalu. Moji ciljevi su visoki, uradiću sve što mogu da bih ih ostvario- rekao je Gvardiola.

Građani će u četvrtfinalu najjačeg kontinentalnog takmičenja igrati protiv Totenhema.

- Ako ne osvojimo trofej u Ligi šampiona, za koji smo radili tri sezone, sve će biti uzalud. Ne slažem se sa tim, ali ne mogu ništa drugo do da to prihvatim- rekao je strateg tima sa "Etihada".

Siti je trenutno prvi u Premijer ligi, sa bodom više od Liverpula, osvojio je Liga kup, a i dalje je u takmičenju u FA Kupu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading