ŠOK U HUMSKOJ: Fudbaler Partizana zadobio povredu koja će zaboleti i Krstajića!

Autor:

Sport

16.03.2019

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki udarac za Partizan, ali problem i za selektora Mladena Krstajića. Desni bek crno-belih Nemanja Miletić povredio se usred utakmice sa Spartakom u Humskoj i morao je sredinom prvog poluvremena da izađe igre igre.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Miletić se povredio

On je to jako teško podneo, besni Miletić je bacio i kostobran i kopačku posle izmene, jer je jasno i njemu da će možda morati da propusti i okupljanje reprezentacije Srbije. 

Reprezentacija Srbije će se okupiti u ponedeljak u Kući fudbala u Staroj Pazovi, a Miletić će posle snimanja povređenog mesta, čini se da je u pitanju zglob, znati da li će moći da se stavi na raspolaganje selektoru.

Ne bi bilo iznenađenje da Mladen Krstajić sada pozove Milana Gajića, desnog beka Crvene zvezde i nekadašnjeg zlatnog srpskog "orlića", pošto mu je od pozvanih igrača u timu ostao samo jedan desni bek, Antonio Rukavina. Naravno, sve pod uslovom da se pokaže da Nemanja Miletić ne može da putuje za Volfsburg i Lisabon.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading