Grujić izneo svoju stranu priče o reprezentaciji: Odgovor Krstajiću

Autor:

Sport

16.03.2019

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je selektoru Srbije odgovor Marka Grujića ali i celokupnoj sportskoj javnosti. Da li su se selektor i mladi fudbaler "izgubili u prevodu" ili šta stoji po sredi procenite sami, pošto jedan tvrdi jedno a drugi drugo. Da li je istina po sredi?

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Grujić

- Ne bih voleo da pravim neku polemiku niti problem oko toga, poštujem svaku selektorovu odluku. Međutim, činjenica je da nikada nisam odbio poziv mlade reprezentacije. U septembru, kada sam tek stigao u Hertu, nadležni iz kluba su procenili da bi radi moje brže adaptacije bilo bolje da tih nekoliko dana reprezentativne pauze provedem trenirajući u klubu i poslali su zahtev Fudbalskom savezu Srbije u kome su obrazložili o čemu je reč. Posle nekoliko dana je stigao potvrdan odgovor iz naše zemlje i tada niko nije pravio problem oko toga - rekao je Grujić za "Sport klub".

On je objasnio zašto ga nije bilo posle.

- Kasnija okupljanja sam propustio zbog povrede, zbog koje nisam nastupao ni u klubu. Za mene je igranje za reprezentaciju Srbije najveća čast, a verujem i za svakog sportistu, tako da nikada ne bih to dovodio u pitanje. Nadam se da ću svojim partijama ponovo zaslužiti poziv - zaključio je Grujić.

Milivojević, Nastasić, Grujić... Spisak igrača koje je Krstajić otpisao je sve duži. Vreme će pokazati svoje, ali nismo toliko moćna fudbalska zemlja da možemo da se odreknemo kvalitetnih momaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading