TADIĆEV AJAKS HAPSI RONALDA!

Autor:

Sport

16.03.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nion je i ove godine bio domaćin žreba za četvrtfinale Lige šampiona, a kuglice su bile na strani giganata! Srpskoj javnosti najzanimljiviji parovi su Ajaks - Juventus, gde će četa našeg Dušana Tadića (30) pokušati posle Reala da uzme skalp i "staroj dami", koju predvodi maestralni Portugalac Kristijano Ronaldo, dok će Nemanja Matić sa svojim Mančester junajtedom imati đavolski težak posao u dvomeču sa Barselonom. Fortuna je pogledala Mančester siti, koji je izvukao Totenhem, te Liverpul, koji će koplja ukrstiti sa Portom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tadić protiv Ronalda

GOREĆE AMSTERDAM

"Kopljanici" iz Amsterdama pravi su hit ovogodišnje Lige šampiona, a novi podvig pokušaće da naprave protiv favorita iz torina. Dućin saigrač Frenki de Jong smatra da im žreb nije bio naklonjen.

- Izvukli smo jednog od najtežih protivnika, ali i mi imamo šanse. Kada sam imao 10 ili 12 godina, Ronaldo je već tada bio jedan od najboljih fudbalera na svetu, a sada ću igrati protiv njega - rekao je Frenki.

REPRIZA FINALA

Mančester junajted i Nemanja Matić imaće pune ruke posla protiv moćne Barselone u reprizi finala Lige šampiona iz 2011. godine, kada su Španci slavili sa 3:1. Štoper Junajteda Kris Smoling izjavio je da njegov tim ne preza ni od koga, pa ni od Katalonaca.

- U poslednjih nekoliko mečeva smo ostvarili velike pobede i pokazali da možemo svakome da napravimo problem - rekao je Smoling.

Prvi mečevi četrvrtfinala na programu su 9. i 10. aprila.

Vidoviti Strajnić

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Novinar RTS Predrag Strajnić izblamirao se kada je u najavi meča Ajaks - Real najavio sudar Dušana Tadića i Kristijana Ronalda, iako Portugalac odavno nije član madridskog velikana. Kada je Juventus prošao Atletiko, onda je Strajnić pokušao da se opere:

- Ajaks i Juventus su prošli dalje, pa postoji realna šansa da imaju međusobni duel Tadić i Ronaldo, koji sam ja tako vizionarski najavio!

Samo tri dana kasnije kuglice su spojile Ajaks i Juventus, odnosno Tadića i Ronalda!

LIGA ŠAMPIONA

ČETVRTFINALE

UTORAK, 9. APRIL

Liverpul - Porto

Totenhem - Mančester s.

SREDA, 10. APRIL

Ajaks - Juventus

Mančester j. - Barselona

*Revanši su na programu 16. i 17. aprila

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading