Neočekivana poseta na "Marakani"!

Autor:

Sport

15.03.2019

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Miloš Degenek iznenadio kolege na treningu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Miloš Degenek posetio je fudbalere Crvene zvezde. Momak koji je za samo šest meseci ostavio veliki trag na Marakani iskoristio je pauzu u prvenstvu Saudijske Arabije i došao u Beograd kako bi video staro društvo.

Miloš Degenek je ćaskao sa Milanom Borjanom, zatim Dušanom Jovančićem, Benom, Veljkom Simićem, Milanom Jevtovićem i Vujadinom Savićem.

Na terenu se video i sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, kao i trenerom Vladanom Milojevićem.

Miloš Degenek je u januaru prodat klubu Al Hilal iz Saudijske Arabije za 3.600.000 evra. Momak koji je rođen u Kninu, a ima državljanstvo Australije najbolja je investicija Crvene zvezde, pošto je letos kupljen od japanske Jokohame za svega 200.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Degenek

Bio je jedan od ključnih fudbalera u pohodu na Ligu šampiona, posebno na utakmici u Salcburgu. Za Crvenu zvezdu odigrao je svih šest utakmica u elitnom klupskom takmičenju. Međutim, izgleda da baš žali za starim društvom pošto se redovno oglašava na društvenim mrežama i bodri bivši klub, ali ni najvijači Zvezde ne mogu njega baš da prežale.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading