Engleska na nogama: Brazilac potvrdio da napušta Barsu!

Autor: Tanjug

Sport

14.03.2019

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler Barselone Filipe Kutinjo, posle cetvrtfinala Lige šampiona sa Lionom (5:1), priznao je da nije siguran za svoju budućnost u katalonskom klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kutinjo na izlaznim vratima Barse

Brazilski reprezentativac priznao je da je njegova forma ispod očekivanja i nije isključio mogućnost da napusti španskog šampiona.

- Poslednjih nekoliko nedelja, meseci nisam igrao dobro, ali želim da poboljšam igru. U Barselonu sam došao da dam sve od sebe. Trenutno sam ovde, ali nikad ne znate šta buducnost donosi. Srećan sam zbog onog što sam prikazao u utakmici sa Lionom- rekao je Kutinjo, koji je u ubedljivoj pobedi Barselone bio je strelac drugog gola.

Tokom sezone Kutinjo je tražio formu i borio se da pokaže zbog čega je njegov dolazak iz Liverpula katalonski gigant prošle godine platio 142 miliona evra, ali su krenule spekulacije da bi se 26-godišnji fudbaler mogao da se vrati u Premijer ligu.


Kutinjo, koji je na meti pre svih Mančester junajteda, ove sezone je postigao devet golova na svim takmičenjima, od čega četiri u Primeri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading