Evra objavio prepisku sa Ronaldom: Brate, računam na tebe, ubijaju me...

Autor:

Sport

14.03.2019

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patris Evra i Kristijano Ronaldo su sarađivali u Mančester junajteda, a prijateljstvo Francuza i Portugala traje i danas. Bek je poslao podršku jednom od najboljih fudbalera današnjice, a potom kada je Juventus prošao Atletiko Madrid, objavio je prepisku na društvenim mržama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Patris Evra

Pet dana pre revanš duela u Torinu nekadašnji defantivac Juventusa Patris Evra se dopisivao sa Ronaldom, a razgovor je objavio na Instagramu.

- Brate, računam na tebe oko preokreta u Ligi šampiona. Nikad nisam sumnjao u tebe. I ljudi me uvek ubijaju, svaki put kad ti ili Juventus izgubite - napisao je Evra.

- Znam. Proći ćemo, brate. Kod kuće ćemo ih razbiti - odgovorio mu je Portugalac, na šta je Evra napisao:

- Živeo Ronaldo.

 

- Iza kulisa... Ovo su poruke između Ronalda i mene pet dana uoči velikog preokreta. To pokazuje samopouzdanje i ljutnju najboljeg igrača sveta. Treba da zahvalimo njegovoj mami i tati i, naravno, Bogu što nam je dao tog lepog čoveka i neverovatnog igrača - naveo je Evra.

Žreb četvrtfinala Lige šampiona je u petak u podne u Nionu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading