Levandovski napao Kovača posle poraza od Liverpula

Autor: Tanjug, Republika

Sport

14.03.2019

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golgeter Bajerna Robert Levandovski okrivio je trener Nika Kovača za eliminaciju od Liverpula u Ligi šampiona zbog defanzivne postavke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Levandovski

Bajern je, nakon 0:0 na Enfildu, izgubio 3:1 na Alijanc areni, posle čega je Poljak izrazio nezadovoljstvo jer smatra da nije mogao mnogo da pomogne zbog taktičnih zamisli Kovača.

- U prvom meču nismo puno rizikovali napadajući kako bismo dali gol, a isti slučaj je bio i u Minhenu. Nismo se trudili da igramo ofanzivno, nismo imali dovoljno šansi i to je bio najveći problem - rekao je Levandovski za Bein Sports.


Levandovski je istakao da je veoma razočaran eliminacijom Bajerna pod takvim okolnostima.

- Na našem terenu nismo igrali našu igru i zato nas je Liverpul pobedio. Nisam zadovoljan, ljut sam jer znam da smo mogli mnogo bolje - zaključio je on.

Uz Liverpul u četvrtfinale su se plasirali Ajaks, Totenhem, Mančester Junajted, Porto, Mančester Siti, Juventus i Barselona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading