MARADONA: Ponosni smo na Mesija, ali Ronaldo je ZVER

Autor:

Sport

13.03.2019

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo blistao je u revanš meču osmine finala Lige šampiona i sa tri gola iz takmičenja je eliminisao Atletiko Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Armando Maradona

Stara dama je u prvom duelu u prestonici Španije izgubila 2:0 i malo ko je verovato da ekipa Masimilijana Alegrija može da nadoknadi veliki minus protiv Simeoneovih "ratnika". Ronaldo je verovao.

Portugalcu pohvale stižu sa svih strana, a oglasio se i Dijego Maradona.

- Obojica igraju kao da imaju čarobni štapić u ruci. Zaista, mi Argentinci smo ponosni na Mesija, ali je Ronaldo "životinja", on je istinska fudbalska zver. Mnogo je moćan. Pre utakmice, rekao je da će postići tri gola i to je učinio -  izjavio je Maradona.

Tridesetčetvorogodišnji Ronaldo je prošlog leta iz Real Madrida došao u Juventus za 100 miliona evra, a uloženi novac već je opravdao. Iskusni napadač je prvi strelac Serije A.

Trener Atletika Dijego Simeone je posle eliminacije svog tima istakao da je Ronaldo najbolji na svetu.

Petostruki osvajač Zlatne lopte je postigao 19 golova u duelima sa Jorgandžijama od kako je Simeone na klupi Atletika, što je rekord za jednog fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading