Svet bruji o Ronaldu: Katalonci ni slovo o Portugalcu

Autor:

Sport

13.03.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo u utorak je odigrao jednu od najboljih utakmica u karijeri i sa tri gola eliminisao je Atletiko Madrid iz Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Italijanski prvak je u prvoj utakmici poražen na Vanda Metropolitanu 2:0, ali je Portugalac još jednom oduševio svet i crno-belima trasirao put među osam najboljih timova u Evropi.

 

Naslovnice širom sveta odaju počast fenomenalnom Ronaldu nakon što je maestralnom partijom srušio Jorgandžije.

"Vanzemaljac, monstrum, najbolji ikad..." tako ga nazivaju španska Marka i Aa, portugalski O Žogo, italijanski Korijere delo Sport i Tutosport...

 

Ovo su samo neke od svetskih sportskih naslovnica koje su Ronalda pohvalile za ono što je uradio u utorak uveče u Torinu.

Jedino se katalonski Mundo Deportivo potpuno oglušio na ovaj fantastičan uspeh Portugalca i dao mu je tek delić svoje naslovnice... Poznato je da je rivalstvo između Barselone i Reala ogromno tako da su potpuno ignorisali ono što je ostvario bivši igrač Kraljevskog kluba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading