Grizman neutešan: Sve smo sj***li!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

13.03.2019

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman priznao je da je njegov tim odigrao očajno u porazu od Juventusa (3:0) i preuzeo krivicu za eliminaciju iz osmine finala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bio je nemoćan u Torinu... Antoan Grizman

Atletiko je "prosuo" trijumf 2:0 iz prvog meča i još jednom ostao bez toliko željenog "ušatog trofeja", za koji će se u finalu boriti baš u domu "jorgandžija" - stadionu Vanda Metropolitano.

- Nismo dobro ušli u meč, znali smo da će biti teško, a izabrali smo loš dan da sve upropastimo. Sve smo sj...li, osećam krivicu jer nismo mogli da se povežemo - rekao je Grizman za Movistar.


Francuski napadač odao je priznanje trostrukom strelcu Kristijanu Ronaldu.

Atletiko nije imao nijedan šut u okvir gola u Torinu


- Kristijano uzima meru svim timovima na svetu zato što je veliki fudbaler. U Madridu mu nismo dali šansu, ali je u Torinu imao tri i sva tri puta pogodio. Juventus je bio superiorniji u svakom segmentu - poručio je on.

Atletiku je do kraja sezone preostalo da se bori u Primeru, ali i tu je situacija teška jer lider Barselona ima sedam bodova više.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading