Gvardiola: Ovo takmičenje nije fer, veoma je teško!

Autor:

Sport

13.03.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti bio je nemilosrdan domaćin Šalkeu i uz pobedu od 7:0 u revanšu, plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona, a menadžer "građana" Pep Gvardiola najavio je da je ovo tek početak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ova godina je počela pre dva i po meseca, a Mančester siti je već postigao 61 gol u svim takmičenjima. Sada je nastradao nemački tim iz Gelzenkirhena, a Gvardiola smatra da njegov tim može još mnogo toga da pokaže. 

- Kada sam u najavi ovog meča rekao da smo mi 'tinejdžeri' u ovom takmičenju, nisam rekao da se nećemo boriti. Tinejdžeri imaju strpljenja, imaju želju i nisu uplašeni. Pokušaćemo da drugi put u istoriji dođemo do polufinala. Ljudi ispadanje u četvrtfinalu posmatraju kao katastrofu, a to nije fer. Pa ispali su Real i Atletiko, i Pari Sen Žermen. Tako je, ovo takmičenje nije fer jer je veoma teško - izjavio je katalonski stručnjak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading