(VIDEO) Skandal u Hrvatskoj: Policajci naterali migrante da uzvikuju "Dinamo Zagreb", ali nisu se nadali onome što je usledilo!

Autor: Index.hr

Sport

12.03.2019

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan hrvatski policajac udaljen je s posla, a protiv dvojice će biti pokrenut disciplinski postupak zato što su snimili grupu migranata mobilnim telefonom, pošto su ih prethodno primorali da viču "Dinamo Zageb".

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji list
Migranti u Hrvatskoj

Snimak se ubrzo našao na društvenim mrežama.

Centar za mirovne studije dobio je potvrdu od MUP-a da je hrvatski policajac odgovoran za snimanje grupe migranata i nagovaranje na izvikivanje navijačkog slogana, preneo je hrvatski portal Index.

Snimak je nastao 6. marta ove godine na području stanice granične policije Cetingrad.

Pogledajte ovu sramnu scenu u režiji hrvatskih policajaca.

- Budući da su se zatečene osobe dobro služile engleskim jezikom, jedan od policijskih službenika podstakao ih je na neprimerenu komunikaciju, snimajući ih pritom mobilnim telefonom- odgovoreno je CMS-u iz policije.

Iz MUP-a su dodali da će protiv trojice policajaca biti pokrenut disciplinski postupci, a policajac koji je snimao migrante biće udaljen iz službe.

Osobe koje su pokušale da u uđu u Hrvatsku vraćene su u BiH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading