JUVENTUS NIKAD NE OTPISUJTE!

Autor:

Sport

12.03.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudar titana u Torinu, runda broj dva! Fudbalski svet uživaće u večerašnjem revanš susretu šesnaestine finala Lige šampiona između Juventusa i Atletika iz Madrida (Arena sport 1, 21.00). Prvi duel u Španiji pripao je ekipi koju sa klupe vodi Dijego Simeone (2:0), pa će "stara dama" svim silama morati da napadne Grizmana i ekipu kako bi nadoknadila dva gola minusa i izborila plasman u četvrtfinale.

RepublikaFoto: Starsport
Nekada je nosio dres Juventusa... Vladimir Jugović

U intervjuu za Srpski telegraf Vladimir Jugović (49), legenda Juvea i čovek koji je igrao i za Atletiko, poručio je da će do poslednjeg sudijskog zvižduka sve biti otvoreno na Alijanc stadionu. Juga je siguran da "dama" nije otpisana!

* Da li može Juventus da napravi čudo i digne se iz mrtvih?

- Biće to sjajan meč, još ništa nije rešeno. Juventus može da prođe. Pokazali su prošle sezone da niko ne sme da ih otpiše kada su postigli tri gola u Madridu protiv Reala. Tada je malo nedostajalo za totalni preokret, koji niko nije očekivao.

56 nastupa u dresu Juventusa zabeležio je Jugović

* Ronaldo je odmarao protiv Udinezea, sada će jurišati na "jorgandžije"?

- Kristijano jeste najveća pretnja po Atletiko, ali kada pogledate sastav španskog tima, tu ima sjajnih fudbalera. Atletiko je najneugodniji rival koga je Juventus mogao da izvuče u nokaut-fazi Lige šampiona. Biće to žestoka borba za četvrtfinale.

* Od koga preti najveća opasnost po gol Juventusa?

- Napad španskog tima je stvarno odličan. Grizman može svakoj ekipi da postigne gol, tu su Košta i Morata, od kojih preti velika opasnost. Opet će odbrana Juvea biti na mukama.

* Da li ćete biti na stadionu i uživati u spektaklu?

- Neću, ostaću kod kuće. Ovakve spektakle volim da gledam na miru u svom domu. Srećan sam kada moji bivši klubovi naprave velike uspehe, biće mi zadovoljstvo da pratim meč - zaključio je Jugović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading