ŠOK U HUMSKOJ: Ivica Iliev podneo ostavku!

Autor: telegraf.rs

Sport

11.03.2019

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji sportski direktor Partizana, Ivica Iliev je preuzeo punu odgovornost za trenutno stanje u timu i loše rezultate i podneo ostavku na tu funkciju.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši sportski direktor Partizana

Potresi u Humskoj ne jenjavaju od kako su crno-beli izgubili od Voždovca čime se nastavila agonija kluba. Tako je posle trenera Zorana Bate Mirkovića, ostavku podneo i sportski direktor Ivica Iliev.

Loše igre i rezultati, slabo odrađen zimski prelazni rok, nateralo je da i nekadašnji napadač Partizana preuzme punu odgovornost za to i napusti funkciju koju je obavljao.

- Istina je, više nisam sportski direktor Partizana! Žao mi je zbog odlaska Zorana Mirkovića, jer smatram da je ogovornost samo moja i ničija više - rekao je Ivica Iliev za "Telegraf".

Ostavka trenera crno-belih Zorana Mirkovića je Ilieva podstakla na ovu revolucionarnu odluku.

- Zato i odlazim, jer ne želim da trener, niti bilo ko drugi u Partizanu snosi odgovornost za nešto što je samo moja nadležnost. Želim da se zahvalim predsedniku kluba Miloradu Vučeliću, Upravnom odboru, svim saradnicima, igračima, trenerima, zaposlenima u klubu, a posebno generalnom direktoru Milošu Vazuri, koji nije bio samo moj saradnik, već prijatelj i brat- rekao je Iliev.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading