Zvezdin novajlija na pravom mestu u pravo vreme!

Autor:

Sport

10.03.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek je stigao u Crvenu zvezdu, a već je ispisao istoriju najtrofejnijeg srpskog kluba. Mirko Ivanić je deo ekipe crveno-belih koja je pobedom nad Zemunom oborila rekord sa 52 utakmice bez poraza u domaćem prvenstvu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

- Nije bilo mnogo neizvesnosti na terenu, dominirali smo svih 90 minuta i ostvarili zasluženu pobedu. Zbog celokupne atmosfere uživao sam na terenu. Velika je stvar biti deo ove ekipe u momentima kada se piše istorija. Čast je i zadovoljstvo biti deo Zvezde i treba da nastavimo niz bez poraza što duže možemo. Cilj nam je osvajanje titule i ovakvom igrom idemo samouvereno ka njemu - rekao je Mirko Ivanić.

Fenomenalna atmosfera sa tribina upotpunila je slavlje.

- Neverovatno je igrati uz ovakvu podršku sa tribina. Preko 20.000 ljudi došlo je na prvenstvenu utakmicu, to je zaista veliki broj. Napravili su nezaboravnu atmosferu, kao i uvek čula se pesma sa tribina tokom čitave utakmice i to nama zaista mnogo znači- rekao je Ivanić.

Zvezdin vezista ističe da ekipa već sada razmislja o narednoj utakmici u Kupu Srbije.

RepublikaFoto: Starsport

- Lično još uvek ulazim u ritam, navikavam se na terenu na ekipu. Nadam se da ću biti sve bolji. Doći će i golovi i asistencije, bitno je da pobeđujemo i da napredujemo iz dana u dan. Očekuje nas susret u Kupu Srbije, gde takođe imamo najveće ambicije. Idemo na duplu krunu, tako da verujem u prolazak dalje protiv Radnika - poručio je Ivanić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading